Vluchtmisdrijf

U bent betrokken bij een ongeval met materiële schade en pleegt vluchtmisdrijf.

Politierechtbank

U riskeert te worden vervolgd door de Procureur des Konings. Indien u moet voorkomen voor de politierechtbank riskeert u een veroordeling tot een geldboete van €1200-€12.000 en een gevangenisstraf van vijftien dagen tot zes maanden.

U bent betrokken bij een ongeval met lichamelijk letsel en pleegde een vluchtmisdrijf

U riskeert te worden vervolgd door de Procureur des Konings. Indien u moet voorkomen voor de politierechtbank riskeert u een veroordeling tot een geldboete tussen de € 2400  en €30.000 en een gevangenisstraf van vijftien dagen tot twee jaar. Bovendien kan u veroordeeld worden tot een rijverbod van ten minste drie maanden en ten hoogste 5 jaar of levenslang.

Gezien de grote verschillen tussen de minimum en maximum straf is het belangrijk om de juiste advocaat in te schakelen voor uw rechtszitting. Onze advocaten hebben geruime praktijkervaring in het pleiten van verkeersdossiers.

Hebt u vragen?

Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht specialist bij u in de buurt contact op neemt. Hiervoor bespreekt de juridische intake balie graag de mogelijkheden met u.

Neem vrijblijvend contact op

Bel 03 808 38 59 (lokaal tarief)

Neem contact met ons op

Bel 03 808 38 59 (lokaal tarief)

Mailen kan ook:

    *verplichte velden

    Voeg indien mogelijk relevante documenten (dagvaarding) toe: