Trent Advocaten

Over het kantoor

De advocaten van Trent zijn gespecialiseerd in het verkeers(straf)recht en het verzekeringsrecht in de meest ruime zin, met bijkomend een bijzondere expertise in de begroting van lichamelijke schade.

Onze advocaten treden dagelijks op voor de bevoegde (straf)rechtbanken en staan zowel daders als slachtoffers bij. Ook de eventuele communicatie met uw verzekeringsagent en verzekeringsmaatschappij nemen wij voor onze rekening.

Het kantoor beschikt bijgevolg over alle nodige ervaring en contacten om u op elk moment optimaal te kunnen adviseren en bijstaan.

Om uw bezorgdheden goed te kunnen begrijpen en om u zo snel mogelijk een duidelijk antwoorden te geven op al uw vragen, organiseren wij bovendien steeds een vrijblijvend intakegesprek en overlopen wij samen met u het plan van aanpak. Op die manier ziet u meteen welke meerwaarde wij voor u kunnen betekenen.

Een individuele en discrete benadering van het dossier zijn uiteraard vanzelfsprekend. Betrokkenheid en bereikbaarheid zijn absolute kernwaarden.

De advocaten

Mail uw vraag

  *verplichte velden

  Voeg indien mogelijk relevante documenten (dagvaarding) toe:

  Bel de intakebalie

  03 808 38 59

  • WhatsApp : 0468 – 59 20 89

  Openingstijden intakebalie

  Maandag – vrijdag 08.00 tot 20:00 uur
  Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
  Zondag: 12.00 tot 16.00 uur