Mr. B. Vrelust

Bert VRELUST behaalde het diploma van Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen in 2009.  Het jaar daarop verbreedde hij met name zijn strafrechtelijke en criminologische kennis in een Master-na-Masteropleiding aan de Universiteit Gent.

Hij legde zich in zijn studiejaren naast het strafrecht vooral toe op het buitencontractueel aansprakelijkheidsrecht en het verbintenissenrecht.  Bert VRELUST schreef o.m. een verhandeling over de aansprakelijkheid voor dieren en thesissen over het vermoeden van onschuld en slachtofferrechten.  Hij liep stages bij het Hof Van Beroep te Antwerpen en het Parket van de Procureurs des Konings te Mechelen.

Op 1 september 2010 legde Bert VRELUST de eed af aan de Antwerpse Balie met als patroon  Jan DE NEF.  Ook na zijn stage bleef hij het kantoor trouw.

In 2012 nam Bert VRELUST deel aan pleitwedstrijd Ridder René Victor te Antwerpen.

In zijn dagelijkse praktijk ligt de nadruk op aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (met bijzondere interesse voor het verkeersrecht), strafrecht en algemeen burgerlijk en handelsrecht.

Hij is sedert 2010 lid van de verzekeringsjuristen.

Bert VRELUST gelooft in de kracht van het pleidooi en pleit op regelmatige basis, met veel enthousiasme en oog voor detail, dossiers voor de Politierechtbank en andere Rechtbanken.

  *verplichte velden

  Voeg indien mogelijk relevante documenten (dagvaarding) toe:

  Bel de intakebalie

  03 808 38 59

   

  Openingstijden intakebalie

  Maandag – donderdag 08.00 tot 20:00 uur
  Vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
  Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
  Zondag: 12.00 tot 16.00 uur