Advocatenkantoor De Nef, Dal & Meulders

Advocatenkantoor De Nef, Dal & Meulders was jarenlang gevestigd op de Jan Van Rijswijcklaan te Antwerpen, maar is eind 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie op het Antwerpse Zuid – vlakbij het nieuwe justitiepaleis en het Hof van Beroep – om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het kantoor bestaat uit 5 dynamische advocaten met expertise in verschillende domeinen van het recht, waaronder het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (m.i.v. verkeersrecht), en onderscheidt zich o.m. door een goede bereikbaarheid van de advocaten, een persoonlijke en doortastende aanpak en een regelmatige en heldere communicatie.

Wij voorzien u van eerlijk juridisch advies en staan u van begin tot einde krachtdadig en professioneel bij tijdens onderhandelingen en gerechtelijke procedures.

Onze advocaten pleiten op dagelijkse basis voor de Rechtbanken van Antwerpen en omstreken, waaronder in niet geringe mate verkeersdossiers voor de Politierechtbanken.

Wat betreft kosten en erelonen zijn er diverse mogelijkheden: in veel verkeersdossiers worden deze ten laste genomen door een rechtsbijstandsverzekeraar, indien de cliënt hiervoor in aanmerking komt kunnen onze verkeersadvocaten pro deo optreden en wanneer er geen verzekeraar is en er geen pro deo – aanstelling mogelijk is, dan worden er van begin af aan duidelijke afspraken gemaakt. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

De advocaten

Mail uw vraag

  *verplichte velden

  Voeg indien mogelijk relevante documenten (dagvaarding) toe:

  Bel de intakebalie

  03 808 38 59

  Openingstijden intakebalie

  Maandag – vrijdag 08.00 tot 20:00 uur
  Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
  Zondag: 12.00 tot 16.00 uur