Wat kost de bijstand van een advocaat bij een verkeersovertreding of ongeval?

Juridische bijstand in het kader van een verkeersovertreding of ongeval zal in de meeste gevallen gedekt zijn door de rechtsbijstandsverzekering. Deze verzekering is onderdeel van de polis van de meeste autoverzekeringen.  Dit betekent dat u geen ereloon of gerechtskosten zal moeten betalen. U hebt dus in de meeste gevallen recht op een gratis advocaat voor uw zitting bij de politierechtbank.

Vrije advocaatkeuze

In Europese wetgeving is geregeld dat u steeds een vrije advocaat keuze hebt. U bent dus niet verplicht samen te werken met de advocaat  die voorgesteld wordt door uw verzekeraar.

Kies voor een gespecialiseerde verkeersrecht advocaat

De verkeersrecht specialisten uit ons netwerk kunnen u bijstaan in elk dossier inzake het wegverkeer. Zij zullen de betalingen zelf regelen met uw verzekeraar. Hierdoor wordt u bijgestaan door een specialist, zonder dat u hier geld of tijd aan kwijt bent.

Wij adviseren om contact op te nemen met onze verkeersrecht juristen, zij zullen samen met u bekijken of u recht hebt op gratis bijstand door een verkeersrecht advocaat! Dit is vrijblijvend en kan via de mail, telefoon of WhatsApp.

Hebt u vragen?

Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht specialist bij u in de buurt contact op neemt. Hiervoor bespreekt de juridische intake balie graag de mogelijkheden met u.

Neem vrijblijvend contact op

Bel 03 808 38 59 (lokaal tarief)

Neem contact met ons op

Bel 03 808 38 59 (lokaal tarief)

Mailen kan ook:

    *verplichte velden

    Voeg indien mogelijk relevante documenten (dagvaarding) toe: