Deelname kantoor

Ontdek de voordelen voor uw kantoor


Als deelnemer van Verkeersrecht-advocaten.be geniet uw kantoor van een aantal structurele voordelen.

error

Website en kantoorprofiel

Verkeersrecht-advocaten.be heeft een aantrekkelijke state-of-the-art website gericht op de juiste doelgroep. Elke deelnemer krijgt een uniek en aansprekend profiel voor de presentatie van het kantoor en de advocaten. Wij zorgen er ook voor dat uw kantoorprofiel optimaal vindbaar wordt. Wij brengen de bezoekers in contact met uw kantoor.

 

error

Waardevolle aanvragen doorgestuurd

Via onze websites, intakebalie en premium partners genereren wij voor elk kantoor relevante aanvragen van rechtzoekenden. Deze aanvragen zetten wij graag aan elke deelnemer door. Via ons gebruiksvriendelijke Lead Distributie Systeem krijgt elke advocaat/mediator digitaal alle aanvragen doorgestuurd.

 

error

Optimale bereikbaarheid

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. 
Wij hebben een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen. Zij filteren en verrijken alle aanvragen voordat zij deze aan elk kantoor doorsturen.
Op deze manier is uw kantoor niet alleen optimaal bereikbaar maar ook ontvangt u alleen waardevolle aanvragen.

 

error

Samenwerking met Premium Partners

Verkeersrecht-advocaten.be is een unieke landelijke formule met veel lokale kantoren door heel België. Vanuit dat perspectief is Verkeersrecht-advocaten.be ook een aantrekkelijke partij voor samenwerking met allerlei belangrijke premium partners.
 Door deelname krijgt een kantoor toegang tot deze samenwerkingen.

 

error

Conform deontologische voorschriften

Deelnemers aan het verkeersrecht.be Advocatennetwerk betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

 

Wilt u ook profiteren van deze voordelen als deelnemer? Neem dan gerust contact op met Verkeersrecht-advocaten.be. U kunt ons bellen via 03 808 38 59
of stuur een e-mail aan Matthias De Bruyne: matthias@advocaten-zakendesk.be.
 Wij helpen u graag focussen op zaken waar u goed in bent, het runnen van een kantoor en helpen van cliënten.